Het is moeilijk te zeggen wie je doe-het-zelfmaskers het meest nodig heeft. Het is duidelijk dat het een geweldig idee is om er een paar voor jezelf en andere leden van je huishouden te maken. Als je hoopt wat extra’s te doen voor andere mensen in nood, hebben Nordell en Smith een paar suggesties.

De gemiddelde burger zou, als het enigszins mogelijk is, in het openbaar moeten proberen een masker te gebruiken, zeggen de doktoren. Dit, zoals opgemerkt door Smith, kan de verspreiding helpen vertragen. Mensen die ziekenhuizen bezoeken, moeten zeker ook worden gemaskeerd, dus het is een goede keuze om wat donaties naar uw plaatselijke ziekenhuis te sturen.

Het personeel van onze dokterspraktijken en ziekenhuizen kan ook betere bescherming gebruiken, dus houd daar tijdens het knutselen rekening mee. De conciërges die met COVID-19 geïnfecteerde kamers schoonmaken, cafetaria-medewerkers die patiënten bedienen en receptionisten die mensen inchecken lopen allemaal een groot risico om het virus op te lopen. Artsen zullen hopelijk toegang blijven houden tot superieure persoonlijke beschermingsmiddelen, maar als het zover komt dat er geen in de handel verkrijgbare maskers zijn, hebben ze misschien ook uw doe-het-zelf-opties nodig.

medisch-mondkapje.nl

dgmondmasker.nl