DE OPKOMST VAN DIGITAAL BETAALD PARKEERSYSTEEM

Terwijl het stadsbestuur cruciale stappen neemt om hun visie op een slimme stad te realiseren, transformeert het ook verschillende traditionele infrastructuren, waaronder die van traditioneel parkeren. In veel steden wordt traditioneel parkeren nu geëvolueerd naar digitaal parkeren, aangezien universiteiten, stadsgarages, winkelcentra en luchthavens deze technologie al omarmen.

Vanaf nu heeft het digitaal parkeren positieve resultaten opgeleverd door de kwaliteit van leven voor veel verschillende bewoners te verbeteren. Zelfs statistieken zijn voorstander van digitaal parkeren. Uit een onderzoek blijkt dat slechts een klein deel van 16% van de automobilisten de voorkeur geeft aan contant betalen, terwijl het resterende deel de voorkeur geeft aan parkeerbetalingen via contactloze methoden, website, app of kaart. Deze statistieken keren bijna om wanneer de leeftijdsgroep 50-64 of 65+ is. Deze statistieken variëren ook afhankelijk van het gezinsinkomen.

City Smart Park is gelegen aan de Scheldestraat en is een betaalde vertrekadministratie waarmee u uw voertuig kunt achterlaten. Het is mogelijk om vooraf een plekje te reserveren. Je kunt ook een plek reserveren via ParkMobile! Digitale parkeerbetalingsoplossing maakt gebruik van realtime informatie waarmee gebruikers de lijst met niet-gereserveerde en gereserveerde parkeerplaatsen kunnen krijgen.

Het belangrijkste doel achter het gebruik van digitale parkeerbetalingsoplossingen is om automatisering in de levenscyclus van parkeren op te nemen. Digitaal parkeren zorgt ervoor dat er geen tijd verloren gaat wanneer een gebruiker op zoek is naar een parkeerplaats.

Digitaal parkeren is een win-winsituatie voor zowel parkeerders als voor degenen die op zoek zijn naar parkeerplaatsen. Maar laten we, voordat we het voordeel ervan bekijken, eens kijken naar wat echt een digitale parkeerbetalingsoplossing is.

citysmartpark.nl

parkeren-denhaag-centrum.nl